خرید دبی کار تفریح تجارت تحصیل
نوشته شده توسط : imc

دبی کار تفریح تجارت تحصیل


خرید دبی کار تفریح تجارت تحصیل


دسته نرم افزار کاربردی زیردسته متفرقه

اورجینال ش م :89767/47874
امارت دبی با مساحت 3885 کیلومتر مربع بعد از ابوظبی، دومین امارت بزرگ کشور امارات متحده عربی می باشد. شهر دبی که مرکز این امارت می باشد، در کنار خور دبی (یک ورودی آب از دریا به داخل خشکی) قرار دارد. این شهر در اطراف این خور گسترش یافته است ولی اکنون شهر در امتداد خط ساحلی و در جهت جنوب غربی به سمت ابوظبی در حال گسترش می باشد. خور دبی با طولی برابر 15 کیلومتر تنها 500 متر عرض دارد. دو پل و یک تونل زیر آبی ارتباط بین دو طرف خور را فراهم می سازند. این خور شهر را به دو بخش "دیره" در شمال و "بردبی" در جنوب تقسیم کرده است.
بخش بردبی شامل مناطق اُودمتا، ستوا، کرامه، جُمیرا و اُم سقیم می باشد و کمی دورتر در راه ابوظبی به منطقه جبل علی می رسیم که جنوبی ترین بخش شهر می باشد و به خاطر اسکله و منطقه آزاد تجاری واقع در آن معروف می باشد. جاده ای که شهر را به ابوظبی و جبل علی وصل می نماید، جاده معروف شیخ زاید می باشد. یک بزرگراه هشت بانده که در دو طرف آن، آسمان خراش های فراوانی مشاهده می شوند. بخش دیره نیز شامل منطقه القرهود در نزدیکی فرودگاه و منطقه تازه توسعه یافته مدریف می باشد
دبی در سال 1830 یک آبادی کوچک بود با ساکنینی که از راه ماهیگیری، استخراج مروارید و کشاورزی در مقیاسی کوچک امرار معاش می کردند. در آن زمان، دبی توسط شاخه ای از قبیله بنی یاس از وادی لیوا در جنوب، جایی که هم اکنون شهر ابوظبی قرار دارد، اداره می شد. خانواده آل مکتوم که اکنون نوادگان آنها کشور را اداره می کنند، رهبری این قبیله را به عهده داشتند. تا سال 1800 تغییر خاصی در دبی بوجود نیامد تا اینکه شیخ مکتوم بن حشر آل مکتوم، حاکم وقت، معافیتهای مالیاتی را برای تجار خارجی وضع نمود و این باعث گردید تا تجار زیادی محل تجارت خود را از ایران و منطقه شارجه به دبی منتقل نمایند. بعدها انگلیس یک خط کشتیرانی بین دبی و هند و سایر بنادر مهم منطقه برقرار نمود.
دورنگری و روشنفکری حاکمان وقت باعث گردید تا تجار ایرانی و هندی زیر بنای توسعه دبی را بعنوان مهمترین بازار تجاری منطقه فراهم نمایند. شیخ راشد بن سعید آل مکتوم، پدر حاکم فعلی دبی، کمک شایانی به رشد این شهر نمود و زمینه را برای جذب هر چه بیشتر تجار فراهم نمود. دبی به صورت یک مرکز تجاری مهم بخصوص در زمینه صادرات مجدد در آمد. دبی و سایر امارتها در سال 1892 در قیمومیت انگلیس قرار گرفتند. انگلیس این منطقه را بسیار مهم می دانست و تلاش می نمود تا جلو نفوذ سایر قدرت های وقت مانند روسیه و فرانسه را در این نقطه از جهان بگیرد. بالاخره در سال 1968، انگلیس خروج خود را از این منطقه آغاز نمود و سعی نمود تا یک کشور واحد شامل بحرین، قطر و سایر قبایل منطقه تشکیل دهد اما این طرح با جدا شدن بحرین و قطر و تشکیل این دو کشور منتفی شد. ولی سایر امارتها در سال 1971 به یکدیگر ملحق شده و کشور امارات متحده عربی را بوجود آوردند.

این کشور از پیوستن امارتهای ابوظبی، دبی، عجمان، فجیره، شارجه و اُم القوین و راس الخیمه تشکیل گردید. با توافق حکام، هر امارت قسمتی از قدرت خود را برای اداره آن امارت حفظ می نمود. شیخ زاید بن سلطان آل نهیان بعنوان رهبر این کشور برگزیده شد که هنوز نیز اداره کشور را به عهده دارد. ابوظبی نیز بعنوان پایتخت برگزیده شد. با اکتشاف نفت در سال 1958در منطقه ابوظبی، این کشور به یکی از ثروتمندتین کشورهای منطقه تبدیل شد. در سال 1966 در دبی نیز نفت کشف شد. اکتشاف نفت به پیشرفت و توسعه زیربناهای اقتصادی و اجتماعی که از اصول اولیه جوامع مدرن می باشد، کمک بسیاری نمود. آموزش، بهداشت، توسعه جاده ها، خانه سازی و رفاه اجتماعی در تقدم قرار گرفتند. امتیاز و اعتبار این پیشرفتها را می توان تا حد زیادی به حکام پیشین و فعلی دبی نسبت داد.
توریستها و... درسی دی هابطور کامل و بصورت دسته بندی شده قرار دارد. این بسته شامل موارد زیر میباشد:



1. درباره دبی
2. نقشه دبی
3. تلفنهای مورد نیاز
4. اطلاعات لازم جهت سفر
5. تعطیلات رسمی
6. راهنمای شهر دبی
7. وضعیت اقتصاد
8. فرهنگ
9. تاریخ و جغرافیا
10. رستوران غذا و نوشیدنی
11. فرودگاه بین المللی
12. راهها و جاده ها
13. معروفترین تورهای یک روزه دبی
14. سیستم حمل و نقل
15. پارکها
16. مکانهای تاریخی
17. موزه
18. برج العرب تنها هتل 7 ستاره دنیا
19. خور در دبی
20. مراکز خرید خاورمیانه
21. بانک
22. وسایل ارتباط جمعی
23. تورهای دبی
24. توریسم
25. دریافت اقامت امارات متحد
26. تفریحات ورزشی
27. خرید در دبی
28. شرکتهای هواپیمایی
29. مشخصات و ادرس هتلها
30. اخذ اقامت
31. انواع ویزا
32. شارجه
33. سفارت
34. دانشگاه آمریکایی دبی
35. دانشگاه آمریکایی شارجه
36. دانشگاه Ejman
37. دانشگاه آزاد اسلامی
38. دانشگاههای امارات
39. مرکز خرید وافی سیتی
40. شرایط صدور اجازه ورود به دبی
41. دانشگاه ولونگانگ در دبی
42. تور تاریخی
43. رستورانهای ایرانی
44. فستیوال
45. نکات مهم خرید
46. بازارها و مراکز خرید
47. سواحل دبی
48. تفریحات کودکان
49. توصیه های سفر
50. سفارتخانه ها و وزارتخانه های دولتی
51. عکسهای زیبایی از هتلها، برجها و سواحل دبی
52. فیلمهای زیبایی از مناطق دیدنی دبی

فروشنده: ایران مقاله

قیمت: 10,000 تومان

درصد :49

خرید دبی کار تفریح تجارت تحصیل



خرید آموزش جامع نی
خرید آموزش Install shield
خرید طراحی و ساخت آرم ولوگو
خرید نگین دندان




:: برچسب‌ها: خرید , دبی , کار , تفریح , تجارت , تحصیل ,
:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 آبان 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: